Van az úgy.....

Úti-lapok

Úti-lapok

One-way ticket.......

2017. október 25. - La Graciosa

Van az úgy, hogy a lehetetlen lehetséges, a hihetetlen hihető lesz.

Ezt történt meg velem, amikor az elköltözött, felnőtt gyerekeimet siratva gyakori látogatója lehettem volna egészségügyi intézményeknek, vagy hazafelé egy üveg borocska húzhatta volna le a szatyrom alját. Hm! Csak egy pohárral a vacsorához, felkiáltással és sajnos elfogy az üveg bor egy este.Még veszélyesebb a családi fészekből való kirepülés ideje a gyerekeit egyedül nevelő szülőnek. Kiürült a Mama Hotel! Jaj!

_mg_4120_1.jpg

De van az úgy, hogy egy fénysugár tör át a nagyvárosi szmogos égbolton és a reggeli Hatvan - Budapest, piros személyvonat, kék mintás plüss ülésén szunyókálva viberes " Jó reggelt Magyarország! "-ot kívántak nekem. Aztán egyre gyakrabban pityegett az üzenet hangja, majd kíméletlenül megszólalt havonta egyszer a hajnali ébresztő, indulás az eindhoveni fapadoshoz. Három év utazgatós, skype-os, viberes távkapcsolat után meghoztuk a döntést a barátommal a hollandiai kiköltözésemről. Tologattam a végleges időpontot, különböző családi eseményekre hivatkozva, diploma osztás, születésnap, kis kutya füle, ja ez nem igaz, mert csak nagy fülű kutyáink vannak. Végül egy oda útra megvették a jegyemet, visszaút nélkül. Október 6. volt a munkában töltött utolsó napom. 1981. szeptembere óta dolgoztam különböző cégeknél, kivéve a gyerekekkel töltött időt és 2010-ben négy hónap munkanélküli periódust. Az Ázsia centerben vettünk egy nagy alakú bőröndöt és 23 kilogrammba becsomagoltam mindent, ami eszembe jutott és elutaztunk Apeldoornba.  

Tényleg, ti mit csomagolnátok bele egy bőröndbe, amikor csak oda útra szóló jegyetek van egy más országba?          

Találkozzunk a www.hollanding.hu -n!

A bejegyzés trackback címe:

https://szabozsuzsi.blog.hu/api/trackback/id/tr4713084694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása